Home
 Detector Valentine 1
 Detectoare Maruhama
 Detectoare Escort
 Detectoare Beltronics
 Detector moto Vizalert
 Navigatii GPS Cartek
 Testere alcoolemie
 Accesorii
 Downloads
 Contact
Adresa: Str. Ghimpati,
nr.17, Sector 4, Bucuresti

contact detectoarebune.ro Mobil: 0722.12.94.16

Email: mkmactiv@yahoo.com

[ Tabel comparativ detectoare radar Beltronics ]

Detectoare radar BELTRONICS


 Detector Radar Beltronics STI magnum

detector radar Beltronics Bel STi MAGNUM

Detector Radar Beltronics STi MAGNUM Detector Radar Beltronics STi MAGNUM Detector Radar Beltronics STi MAGNUM

Pret: 2990 ron - Comanda Beltronics STi MAGNUM acum !


[ download manual Beltronics STi magnum]

Beltronics sti magnum are carcasa din magneziu devenind astfel singurul detector de radar de parbriz din lume care este nedetectabil in fata detectoarelor de detectoare radar.
Detector radar Beltronics sti magnum este un model din gama Beltronics de top. Detector radar Bel professional STi MAGNUM are o raza foarte mare de detectie in benzile K si Ka fiind astfel recomadarea noastra pentru cei care isi doresc un detector radar Beltronics la pret bun cu performante peste medie. Bel sti magnum este neîntrecut la senzitivitate în benzile X/K/Ka/Laser. Detector radar beltronics sti magnum este unul din modelele de la Beltronics care indica frecventa. Astfel, cei care s-au obisnuit deja cu un detector radar pot apela la beltronics sti magnum pentru a face diferenta intre o alarma falsa si o alarma radar autentica.

Detector radar Bel STi MAGNUM: are un display alpha numeric si text pentru a putea fi foarte usor de citit. Detectorul radar Bel STi MAGNUM poate emite 64 de mesaje vocale diferite toate in limba engleza. Detectorul radar Beltronics STi MAGNUM detine o superioritate in detectarea tuturor semnalelor, întrega clasa Beltronics fiind caracterizata ca fiind performante. Detector radar Beltronics STi MAGNUM: raspunde la semnalele tuturor radarelor folosite de politie, si capteza undele la 360 grade pentru toate tipurile de radare .
Functii :

Detectie FULL Band
360-Degree Radar and Laser Detection (detectie 360 grade pentru radar si laser)
60% Performance Improvement (60% mai bun ca modelul anterior, Beltronics Sti driver)
• Exclusive TotalShield™ Technology
Tehnologia TotalShield™ il face pe Beltronics STi MAGNUM complet invizibil impotriva oricarui detector de detectoare radar. Nu numai ca va va tine nevazut de catre VG2 si Spectre, dar va fi complet nedetectabil de catre oricare viitoare amenintari.
• DSP: Digital Signal Processing
Functia AutoScan™ analizeaza in continuu toate semnalele care vin si resping semnalele false nedorite. Aceasta functie va ofera balanta perfecta intre un detector cu raza mare de actiune fara acele alarme false suparatoare.
• Next Generation of Laser Protection
Multiplii senzori laser , strategic pozitionati in carcasa, cauta in continuu dupa semnale de la pistoalele laser. Raza maxima, incluzand protectie superioara, este standard.
• Controale si optiuni usor de folosit
STi MAGNUM este simplu de folosit si operat. Setat din fabrica, STi este optimizat pentru calatorii lungi sau scurte in Romania. Dar, puteti customiza pana la 9 functii pentru a-l adapta stilului dvs propriu de condus.
• Clear Digital Voice Alerts
STi are alerte vocale digitale usor de inteles (limba engleza)care va vor informa fara a fi nevoie se va mutati privirea de pe sosea. Pentru medii de lucru/condus foarte zgomotoase, intrebati de difuzorul amplificat - optional.
• High Definition Text Display
Folosing cel mai stralucitor display posibil, STi este usor de citit din orice unghi. Puteti alege din diferitele moduri de afisare.
• Mute si AutoMute™
STi vine cu functia BELTRONICS AutoMute™ , care automat reduce nivelul volumului in timpul unei alerte. Sau, simplu, apasati butonul mare "Mute" amplasat in fata sau pe butonul de pe cablul de alimentare SmartPlug™ (inclus) in timpul unei alerte pentru a elimina instant alerta audio.
• Filtrul City Mode
Alegeti dintre doua nivele ale filtrului City mode , incluzand City Standard sau City NoX pentru operare in liniste prin oras si imprejurimi.
• Controlul luminozitatii cu Full Dark mode
STi are 4 nivele de luminozitate, incluzand un mod auto care schimba automat luminozitatea functie de conditiile de iluminare din autovehicul. Puteti selecta de asemenea modul full dark (intuneric) si sa folositi doar indicatoarele luminoase de pe cablul inteligent de alimentare SmartPlug™ pentru o operare complet mascata.
• Full echipat
Beltronics STi MAGNUM vine complet cu manual de utilizare (lb engleza), suport de parbriz cu ventuze, unicul cablu de alimentare bricheta inteligent cu buton mute, led power on si leduri avertizare radar SmartPlug™ , si carcasa protectoare de stocare cu fermoar.
• Un an garantie internationala
• Design in USA - Made in Canada

Prezentare Beltronics STi MAGNUM (Review Beltronics STi MAGNUM ):

Beltronics STi MAGNUM este modelul de top, recomandat celor care doresc un detector radar cu fir cu performante bune la un pret adecvat. Putine alarme false datorita functiei de selectie/deselectie a benzilor radar, distanta mare de avertizare. Avantaj pentur cei care calatoresc in tarile inc are detectoarele sunt interzise datorita carcasei din magneziu care nu lasa microundele sa "treaca" de perimetru fiind astfel nedetectabil de catre detectoarele de detectoare radar.Pret peste medie, constructie solida, made in Canada. Un prieten de nadejde :)

Specificatii tehnice detector radar Beltronics STi magnum :

Alimentare
12VDC, Negative Ground
Coiled SmartPlug™ cu Buton Mute
Direct-wire SmartPlug™ cu Buton Mute

Benzi operare
X-band: 10.525 GHz ± 25 MHz
K-band: 24.150 GHz ± 100 MHz
Ka-band: 34.700 GHz ± 1300 MHz
Laser: 904nm, ± 13nm

Radar Receiver
Dual-LNA Microwave Receiver
Superheterodyne, Varactor Tuned VCO
Scanning Frequency Discriminator
Digital Signal Processing (DSP)

Functii programabile
Display
Power-On Indication
Alert Lamp
Voice Alerts
Power-On Sequence
Signal Strength Meter
AutoMute™
Brightness
Bands

Controlul senzitivitatii
Highway
AutoScan™
City / City NoX

Detectia Laser
Quantum Limited Video Receiver
(5) Optical Laser Sensors

Tip Display
280 LED Alphanumeric
Bar Graph, Threat Display™, Tech Display™
Automatic, plus 4 nivele de stralucire fixe si modul full Dark

Tehnologii patentate aditionale
Auto Calibration Circuitry
Mute / AutoMute™ / SmartMute™
TotalShield™ Technology
Dimensiuni (Inchi)
1.25(H) x 2.75(W) x 4.75(L)

Specificatiile se pot modifica fara o notificare in prealabil. Aveti intrebari ? Doriti mai multe informatii ? Va rugam sunati la (+4 0)722.12.94.16 intre 09-18 de Luni - Vineri.